tenerife

Tenerife

Cunoscuta la nivel international datorita Carnavalului din Santa Cruz de Tenerife (al doilea ca marime din lume), insula vine in intampinarea vizitatorilor sai cu plajele cu steag albastru si vibranta scena a vietii de noapte, cu un peisaj natural superb si o clima minunata.

Cea mai populara insula a Spaniei, Tenerife este considerata a fi cea mai mare insula din Arhipelagul Canare, din Oceanul Atlantic.

Cea mai populara insula a Spaniei, Tenerife este considerata a fi cea mai mare insula din Arhipelagul Canare, din Oceanul Atlantic. Insula are o lungime de 80 de km, cu o populatie de 908.000 de locuitori.

Cunoscuta la nivel international datorita Carnavalului din Santa Cruz de Tenerife (al doilea ca marime din lume), insula iese in intampinarea vizitatorilor sai plajele cu steag albastru si vibranta scena a vietii de noapte, cu un peisaj natural superb si o clima minunata.

Care sunt principalele atractii turistice pe care sa le ai in vedere? Vulcanul Teide, sau cel mai inalt varf al Spaniei, gradini tropicale, puncte de observare a balenelor, parcurile Siam Park si Loro Parque, Castelul San Miguel, Insula La Gomera dar si castele rurale conservate perfect.

Oferte, vacante si sejururi